Stillare, social engineers

De Module Arbeidsmarkt & Participatie is bedoeld om statushouders op weg te helpen met het vinden van werk. Stillare leidt trainers op die deze MAP-trainingen geven. Kijk hier wat ons aanbod is.

https://youtu.be/nsHJs1fTT4A

Stap voor Stap door de MAP

Verzorgt u binnenkort de Module Arbeidsmarkt en Participatie (MAP) voor een gemeente en wilt u hier zoveel mogelijk uithalen? Dan is dit programma iets voor u. Waarom?

  • We gaan Stap voor Stap met u door de MAP. Zo leert u het basisprogramma goed kennen.
  • Het basisprogramma bestaat uit een hele reeks opdrachten. Na de training bent u in staat om uit de opdrachten een keuze te maken die goed is afgestemd op de groep waar u mee te maken hebt.
  • We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren. Daarom werken we met twee varianten op ons programma:
  • Deelnemers die ervaring hebben met inburgeraars maar minder met trainen kunnen we in 4 dagen klaarstomen als coach/trainer voor de MAP.
  • ervaren trainers met ruime ervaring met inburgeraars die zich willen toeleggen op de MAP zijn na een verkort programma van 1,5 dag op de hoogte van alle ins en outs.
  • De MAP vraagt van gemeenten een intensieve samenwerking met partners. Daar gaan we in ons programma uitgebreid op in. Daardoor bent u een up-to-date gesprekspartner voor collega’s in de gemeente.
  • Met trainers die ook klantmanager zijn, kijken we naar de dilemma’s die de dubbelrol van handhaver en begeleider met zich mee kunnen brengen.

Wij
Agnes Dinkelman is oprichter van Stillare, onderzoeker, trainer en mediator en is sinds de jaren ‘90 betrokken bij inburgering.

Karin de Bruin is senior trainer er projectleider en houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met vraagstukken rondom nieuwkomers, taal en arbeidsparticipatie.

Contact
Bent u geïnteresseerd in deze training of wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Agnes Dinkelman via info@stillare.com of 06 36168643 of Karin de Bruin op 06 53833296.